Min Hemsida

Denna sida är skapad med wordpress som kör med php/mysql. Jag har en del plugins (vissa modifierade) samt en grovt modifierad tema.


Prenumerera

söndag, mars 29, 2009, 21:23

Som svar på pappas fråga i en kommentar:

För att prenumerera så lägger man till http://averater.se i sin RSS-läsare (t.ex. google reader). Eller egentligen http://averater.se/feed men det spelar ingen roll (i google reader iaf).

Det finns massa länkar till andra sätt att prenumerera också. Exempelvis kan man prenumerera på bara en kategori inlägg, då finns det länkar uppe till höger om inläggen som man kan klicka på och sedan lägga till den adressen i sin RSS-läsare.

Om man klickar när man har sidan på engelska så blir prenumerationen på engelska (men jag är inte säker på att det funkar, det ligger i min todo-lista att kolla upp).


Nu så

lördag, mars 28, 2009, 20:16

Nu är sidan igång. Har länkat från den gamla sidan som jag nu inte mer ska skriva på.


Rock ‘n Roll

lördag, mars 28, 2009, 13:20

Nu så är hemsidan igång på allvar. Första inlägget här!

Om ni hittar nått som inte funkar som (ni tror) det ska så kontakta mig gärna så jag kan fixa det.


Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.