Om

RSS
För att prenumerera på alla inlägg så finns det en rss-feed här.
Vill du endast prenumerera på vissa kategorier (med underkategorier) så finns det länkar på respektive sida.

Info om mig och sånt
Denna hemsida tillhör Gustav Svensson som är den som har internetnamnet averater. averater är ett hittepåord som saknar betydelse som jag har valt eftersom det går lätt att skriva och gav noll träffar på alla stora sökmotorer när jag valde det. Därför är det alltid ledigt när jag ska välja användarnamn till olika internettjänster. Denna sajt är skapad av mig med wordpress i grunden som kör med php/mysql. Mer om denna hemsida kan läsas på dess projektblog.

Om mig
Jag är dryga 25 år gammal, bor i Göteborg på sköna Hisingen och jobbar som lärare på ett högstadie med ämnena matte och NO. Jag är med i Buråskyrkan som är en bra svenskkyrklig församling i Johanneberg. Mina övriga intressen är foto och datanörderi. Jag uppskattar god mat men inte att denna text börjar se ut som en kontaktannons.


Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.