Tataouine

lördag, januari 5, 2013, 16:02

Tataouine by night

Tataouine by night

Jag smet julen och var i Tunisien istället. Där gjorde jag massa utflykter till bland annat staden Tataouine runt vilken scenerna från Tatooine i Star Wars är inspelade. Att namnen är lika är ingen tillfällighet, detta är orginalet!

Stället som ligger längst ner är ett flådigt hotell som heter Sangho. Där bodde jag en natt.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.