Venus och Jupiter över Los Cristianos

söndag, februari 26, 2012, 0:58

img_5356_a

Jupiter och Venus över Los Cristianos. Venus är den nedre och Jupiter den övre. Jag försökte ta några bilder med Uranus tidigare på kvällen också men det krävs lite inbillning för att hitta Uranus i mina bilder. Mars lyckades jag ta bilder på men där var inte förgrunden nått att ha (Mars was på väg upp och Venus och Jupiter på väg ner så Mars var rakt bakåt).


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.