Mer Tromsø

fredag, januari 7, 2011, 20:02

img_0328

Detta var det första stället där jag försökte kolla om det gick att ta bild på norrsken och ett flygplan som landade/startade på samma bild. Som man ser på bilden var jag lite för nära och för rakt under. Senare hittade jag en bättre plats. Dock så spelade det ingen roll då det var för molnigt så att ljusföroreningarna sabbade så att det inte gick att ta några norrskensbilder från där heller. Jag blev tvungen att åka ut ur Tromsø men han inte hitta nån ny plats att fota från den kvällen (min sista i Tromsø) så det blev inga bra norrskensbilder.

Denna bilder är också tagen ungefär klockan 12 när det altså är som ljusast.

Det blir många inlägg på bloggen nu när jag har lite bilder att ta ifrån.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.