Wikimedia

lördag, september 4, 2010, 16:37

img_8848

Idag har jag vart snäll och laddat upp massa bilder till Wikimedia så att vem som hellst kan använda dom (så länge jag anges som fotograf). Fast jag tänkte fel att det var 2011 så en del filer har fel i sitt filnamn, men det kommer nog ordnas inom nån dag. Man måste vara admin på wikimedia för att ändra filnamn och det är inte jag.

Bilden ovan är från Hardcore superstars spelning i somras (samma som förra bilden). Det fanns inte så många bilder på dom på wikimedia, men nu gör det det!

Här kan man hitta min sida på Wikimedia.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.