Split

söndag, april 4, 2010, 13:49

Jag ar i Split och sitter pa ett internetcafe. Har ar varmt nastan sa att man svettas lite, faktiskt lite jobbigt. Om nan timma eller sa ska jag traffa en som jag ska bo hos (via couchsurfing igen). Tankte bara gora er lite avundsjuka sa har med detta inlagg nar jag anda har massa tid kvar att slosa bort (15 spann for 20 minuter och jag har bara anvant fyra…).

Ha det gott i kalla var ni nu ar nan stans!


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.