Ristafallen

tisdag, mars 2, 2010, 19:02

En av dagarna i Åre så fick vi möjlighet att prova att baka tunnbröd på jämtländskt vis i en vedeldad ugn. Det nappade jag på. Efter det så var det en del tid över så då tog jag en promenad till Ristafallen som är ett ganska stort vattenfall. Där fanns minst tre grottor (två under isen från det frysta vattenfallet och en riktig). Dessa bilderna är från den största som var en av de under/bakom isen. Denna var den mest fotogena.
p.s. Detta är det hundrade inlägget på denna bloggen!

img_5154

img_5163

img_5171

img_5175

img_5178

img_5174


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.