Tyskland natt 2

torsdag, oktober 8, 2009, 22:13

Mellan dag 2 och dag 3 kom natt 2. Då gick en av mina mindre (mycket mindre) drömmar i uppfyllelse. Traceklubb på en underground klubb i Berlin. Hade iof vart ännu fräckare om den vart full med folk, men det var nog så bra man kan förvänta sig av en tisdanatt i slutet på september. Det var en snubbe på vandrarhemmet som hade hittat detta stället som jag och några fler hakade på till.

img_2724

Två av snubbarna från vandrarhemmet (och en tredje suddigt i bakgrunden). Han till vänster hade vart ett par månader i Varberg!

img_2732

Inne på klubbens dansgolv.

img_2735

Ute fanns nån slags silo som var omgjord till en klättervägg.

img_2743

Massa bord och stolar…

img_2745

Ingången till baren och dansgolvet.

img_2748

Baren.

img_2755

Ingången till klubben. Inte så värst underground, men de röktes maja och var öppet senare än var som normalt var tillåtet så lite underground var det nog ändå.

img_2758

Efteråt nattamat.

img_2759

Snubben från Varberg tog en bild på mig (eller egentligen tog han flera men en blev bra).

img_2764

Toan på nattamatstället. Pyntad.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.