Tyskland dag 5

onsdag, oktober 14, 2009, 21:22

På dag 5 åkte jag tåg till München och till Bodil. Efetr lite handling så skulle hon iväg och dansa. Då gick jag en promenad med Wilma.

img_3057

Ganska nära Bodil finns det åkrar. Hon bor inte lika centralt som innan.

img_3060

Och så finns det skog som man kan springa i. (Jag sprang inget)

img_3062

Och så fanns det en jättestor jättelustig tunnel under en motorväg. Där var dekorerat. Tunneln var kanske för någon väg som aldrig blev byggd eller som är riven sedan jättelänge eller som ska byggas eller kanske bara för kul.

img_3065

Mer dekorationer (och Wilma)

img_3067

ännu mer.

img_3068

Sedan cycklade det förbi nån.

img_3073

Det var ganska kallt så höstfärgerna hade kommit igång lite. Jag tog inte många naturbilder i Tyskland så detta är en av ganska få. Appropå kallt så var det iaf bra mycket bättre än i Svärje där ni hade ännu kallare och massor av regn.

img_3081

Wilma var som sagt med.

img_3084

En lönn hade många höstfärger på samma gång.

img_3086

Sedan när Bodil kommit hem komm en ganska dragen rumskompis också hem. Han hade tur att deras koridor är smal så det fanns väggar att hålla sig i. Men efter lite tid så blev han bättre och tjöta lite med oss och posade för lite bilder.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.