Tyskland

onsdag, september 30, 2009, 22:28

Jahapp, da har man vart i Berlin. Men nu är jag i Bamberg. Tva dagar i Belin sa jag hann se massa sevärdheter och ga pa en tranceklubb (borde iof hunnit med tva, men det gjorde jag inte). Som ni kanske förstar sa sitter jag vid ett tyskt tagentbord där det inte finns nagra a med ring.

I Berlin fanns det massa ödetomter och massa ödehus och massa klotter. Nu är jag i Bemberg. Här finns nästan inget klotter men massa gamla hus. Nu sitter jag hos en tjej som jag ska sova hos som jag har hittat via couchsurfing.

Nagra bilder orkar jag inte tanka över fran kameran sa dom far ni som läser detta vänta pa ett inlägg till innan dom kommer.


One Response to “Tyskland”

  1. Pappa skriver:

    Kul att höra från dig, hälsa Bodil så gott när du kommer ner till München.
    Väntar på bilder, men förstår att allt har sin tid.
    Kramar från far

Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.