Jag har inte dött

onsdag, september 16, 2009, 17:17

Undrar om jag har någon som följer min blogg som inte känner mig på riktigt? I så fall så är rubriken riktad till den personen.

Jag har bara inte tagit så mycket foton att jag haft några att visa och inte kännt mig så toppen att jag velat skriva en massa, det känner jag ju iof inte för annars heller… Men nu har jag jobbat i två veckor och börjat inse fördelarna med att timvicka (lätt att ta ledigt). Och att jobba är bra. Två månader ledigt utan nått vettigt att göra är dåligt.

Om någon känner för att gå en alphakurs så finns det en i Burås i höst. Den börjar ikväll klockan 19:15 i Burås.

Och till alla som är medlemmar i Svenska kyrkan: Rösta på söndag så vi slipper rasister (sverigedemokrater) i kyrkan. Ett bra alternativ för er som inte vet vad ni ska rösta på är de partier som man inte ser i riksdagen. Jag röstade på Frimodig Kyrka.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.