Nattbild

lördag, augusti 8, 2009, 20:16

img_1487

Det har hänt en massa, men inte på denna bloggen. Får se om jag lägger upp nått mer senare. Denna bilden tog jag igårkväll (trots att skrivihopnazisterna vill att man jämt ska skriva ihop har jag fått reda på att detta är fel och man egentligen ska skriva i går kväll eller alternativt igår kväll). Det är Helena och Linus som sitter på klippan och Varberg i bakgrunden.

Jag stör mig lite på att det blir massa lysande pixlar på mina långa exponeringar. På en bild som var en 13 minuter lång exponering var bilden helt översållad av massa lysande pixlar i olika färger (röd, grön och blå). Detta trots låg iso-inställning… Ska se vad man kan göra åt detta. På denna bilden är det hur som hellst inte så många utan bara ett par stycken.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.