Vin i kvällssol

söndag, juli 19, 2009, 1:19

img_1095

Bilden är väl egentligen inte så värst sensationell men jag gillar vad den menar. Riktigt trevlig att sitta en solig kväll och dricka vin. Även om vinet var sådär så är/var det väldans trevligt att sitta och njuta. Rökandet kan iof någon annan få tycka var trevligt…

Nu när jag var ute med kalo så tog jag lite nattbilder. Jag hoppades nästan att det skulle regna som det gjort hela dagen för att få lite annorlunada bilder men det gjorde det inte. Men de blev kanske ok ändå. Ska se om jag orkar välja några där sen. Nu ska jag sova.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.