tankar

tisdag, juli 28, 2009, 0:10

Jag vill kunna sova vettigt. I helgen blev det lite dåligt med sömn och i eftermiddags så tog jag en liten tupplur. Den blev 4 timmar lång. Nu kan jag inte sova utan ligger och tänker en massa.

Jag skrev ner vad jag tänkte denna gången men det vågar jag inte dela här. Jag vet inte hur personlig man vågar/vill vara med andra. Å ena sidan vill jag bara släppa alla hämmningar och dela allt men å andra sidan kanske inte. Detta är nog iof det mest personliga jag skrivit här än så länge. Så med ett steg i taget så kanske man kan våga skriva mer sedan.

Fast jag vill inte tänka en massa utan jag vill bara vara. Nu vill jag sova så det kan komma en ny dag imorgon och denna kan ta slut.


Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.