Konst

söndag, juli 19, 2009, 16:13

img_1147-4

Många som pinkat revir på denna parkbänk. Detta är ytterligare en av bilderna från igårkväll (Är det ett, två eller tre ord? Jag skriver som ett så blir skrivihopnazisterna glada). Bilden är tagen med ISO 3200 (glömde ställa om) så den var för brusig för att rädda till en vanlig bild. Däremot gick det att göra så här med den. Tycker den påminner om nån konstnärs bilder jag sett nån gång men som jag inte har en aning om vem det är. Kanske nån av mina systrar vet (eller nån annan för den delen)?


4 Responses to “Konst”

  1. gustav skriver:

    Ja det kanske var han… Både bilen ock bänken hade ju definitivt vissa likheter med varandra!

  2. Helena skriver:

    jag tycker skogen bakom bänken(bänksy) ser ut som en målning. Men kan inte komma på nån konstnär eller nåt som skulle va likt…

  3. gustav skriver:

    Ja det var vad jag också tyckte, men jag kan då rakt inga konstnärer…

Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.