Ny kamera!

torsdag, juni 25, 2009, 10:38

Nu äger jag en Canon 5D mkII med ett 24-105 f/4 IS objektiv! Så om nån vill ”låna” en canon 350D med ett standardobjektiv på obestämd framtid så hör av er… Den går till den jag subjektivt bestämmer är den jag mest känner för att ge den till. Altså inte nått först till kvarn eller snyggast motivering vinner…

Nu ska jag ut nånstans.


3 Responses to “Ny kamera!”

 1. Pappa skriver:

  Lägger in en intresseanmälan :-)

 2. elisabet skriver:

  jag vill jag vill jag vill jag vill!!!
  *räcka upp handen*
  *räcka upp handen högre*
  *vinka*

  jag vill jag vill jag vill!!!!

 3. bodil skriver:

  jag vill oxå!!! jag vill jättejätte mkt. kan kanske muta med ett nice restaurangbesök?

Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.