Nattbilder

tisdag, juni 30, 2009, 12:54

Om jag lägger in alla vettiga bilder jag tog i natt så kan jag inte spara till massa fler inlägg utan tvingas ta nya bilder till dom inläggen. Smart va? Det finns en sådär bild i mitten nånstans på en segelbåt, den bilden är med pga dess namn. Kolla in det. I slutet av denna fotopromenad var jag sjukt trött, jag är ingen kvällsmänniska. Och idag vaknade jag 9… (fotopromenaden tog slut 4 så jag hade gärna sovit ett par timmar till).
Träffade några roliga japaner(?) också som fiskade ål. De fick sin första precis när jag gick förbi. Men jag har ingen bild på dom. Men jag måste öva på att ta bilder på folk så nästa sån här runda så ska jag inte vara lika feg och iaf fråga om jag får ta bilder på folk (som till exempel japanerna).

Läppstiftet:

img_0485

Livräddningsgrejjer:

img_0488

Båtarna såg ut att ligga helt still på vattnet, men på 30s så hinner dom gunga lite grann ändå… (gäller den vänstra båten)

img_0489

img_0490

Massa måsar som satt och ”pratade” med varandra, de hade stuckit när jag gick tillbaka.

img_0491

img_0492

img_0493

img_0494

img_0495

Här är den sådär bilden på båten med det fina namnet…

img_0496

img_0499

Jag tror inte propellern hör till båten på bilden utan kanske båten till höger om den (som är utanför bild) då den var lite större

img_0501

img_0505

img_0509

img_0512

Bänkar är alltid bra att ha

img_0513

img_0514

En röd motor(?):

img_0523

img_0525

img_0527

img_0529

Jag:

img_0534

En fin hoj:

img_0537


3 Responses to “Nattbilder”

 1. elisabet skriver:

  oooh, fina bilder!! jag gillar speciellt den med bänkarna, eftersom bänkarna har samma färg som himlen (iaf i mina ögon)

 2. Helena skriver:

  Deeeeet var ett fiiiint namn!

  Och fina bilder. Roligt med ny kamera va?

 3. gustav skriver:

  tack. Väldigt roligt med ny kamera. och bänkarna har samma färg som himmlen i mina ögon också.

Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.