Skåttland

måndag, maj 25, 2009, 16:24

img_2097

Då har man varit i Skåttland igen nu då. Jag drack inte en droppe whiskey! Varför det nu skulle vara något att skryta med? Men jag och en kompis åkade över med ryanär och var där i två dygn. Det var relativt fint väder! Bara på lördamornen som det regnade en del när vi var ute på Arran som är en ö utanför Glasgow. Arran var fint och där fanns berg och får och sånnt. Tyvärr blev min kompis ganska sjuk och mådde kass ett tag där. Men då fick jag iaf en lite fotopromenad när han satt och vilade. Den gav mersmak så jag funderar på att åka dit själv nån mer gång och fota mer.


One Response to “Skåttland”

  1. elisabet skriver:

    bääää

Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.