Blommande Echinodorus

torsdag, maj 7, 2009, 9:24

img_1903

img_1902

Även i mitt stora kar blommar det. En Svärdsplanta (nån sorts Echinodorus) sköt upp en stängel för ca 2 veckor sedan. De första blommorna vecklade inte ut sig utan var liksom ihopskrynklade och dog. Men en blomma blev så här fin!


2 Responses to “Blommande Echinodorus”

  1. GasseG skriver:

    Det gick efter några upppdateringar att få en skylt med en grön bakgrund….kanske lite färgblind.

    jo jag efterlyser fler och frekventare bilder på ditt/dina akvarium. De behöver inte vara i samma topptrim som systrarna men det är roligt att se förändringar över tiden oavsett. Allt för att försöka döva mitt omättliga behov av balsam för ögonen…..ja om du orkar. Gärna helhetsbilder då då.

    Hade gjort ett inlägg innan men hade glömt mail-adressen så allt försvann. Synd att det inte går att backa ett steg och få tillbaka allt om man glömmer något.

  2. gustav skriver:

    tack för kommentaren, ska försöka uppdatera nån gång, men det är inte så kul när det inte händer så mycket eller ser så bra ut…

Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.