Jag tycker det är besvärligt att hitta på titlar till alla inlägg

lördag, april 18, 2009, 20:38

img_1714

Pestskråp, Petasites hybridus

Min syrras kyl/frys har pajjat, så idag fick jag massa mat av henne. Sedan blev jag trött och åkte inte hem via botan som jag hade tänkt för att plåta blommor. Men vid älvsborgsbrons norra fäste växte dessa och där hade inte solen hunnit gå ner helt än. Men det gjorde den medans jag tog kort.


4 Responses to “Jag tycker det är besvärligt att hitta på titlar till alla inlägg”

 1. bodil skriver:

  man behöver ju inte ha rubriker om man inte vill. fina blommor! önskar ibland att jag oxå hade tålamodet att bli riktigt bra på någonting.

 2. gustav skriver:

  det förståss. Men du är ju riktigt bra på dans jue.

 3. Madde skriver:

  Har kollat runt lite här och du har verkligen många fina bilder! Jag gillar denna speciellt, även till exempel 2308, 2332 och dansbilden är ju helt fantastisk! Tack för senast förresten :)

 4. gustav skriver:

  tack!

Leave a Reply

Välkommen till min blog. Kommentera gärna mina inlägg, även gamla. Alla kommentarer läses. För att enkelt kunna läsa bloggen finns rss-feeds i samtliga kategorier så att ni kan prenumerea på det ni önskar.

Allt material och alla bilder är copyright-skyddade men fria för privatpersoner att vidarepublicera för ickekommerciellt bruk om jag anges som upphovsman och personerna på bilderna samtycker.